EN
Instagram Facebook TikTok TripAdivsor Google Maps
Reserveren
Over Café Carbòn De Pijp

Contact

Van Woustraat 174, Amsterdam

Gelegen aan de Van Woustraat 174 in Amsterdam behoudt ons steakhouse de gezellige, vriendelijke sfeer van het oorspronkelijke Amsterdamse bruine café, eens een ontmoetingsplek voor Ajax-fans. Ontdek echte Amsterdamse gezelligheid zes dagen per week.

Café Carbòn De Pijp Menu

Menu

Eten en drinken bij Carbòn

Ontdek het menu van Café Carbon: een smaakfeest met onze geliefde steaks, grills en meer. Ga op culinaire reis in het hart van Amsterdam. Proef het verschil!

Reserveren bij Café Carbòn De Pijp

Reserveren

Boek uw tafel online

Duik in een wereld vol smaak bij Café Carbon — reserveer nu online je tafel voor een onvergetelijke steak- en grillervaring in Amsterdam!

Afhalen bij Café Carbòn De Pijp

Afhalen

Van onze keuken naar uw tafel

Zin in Café Carbon? Bestel uw favoriete maaltijden voor afhalen of bezorging, dagelijks beschikbaar. Geniet van de smaak van Amsterdam thuis!

Steakhouse Amsterdam

Steakhouse

De beste steaks en lekkerste ribs

Café Carbòn is hét steakhouse in Amsterdam waar u moet zijn voor een ongedwongen bourgondische dining experience, de beste steaks en lekkerste ribs. U bent bij ons welkom om uitgebreid te tafelen, even snel wat te eten of gezellig te borrelen.

Spareribs Amsterdam

Spareribs

De lekkerste van de stad

Ontdek waarom de spareribs van Café Carbon een feest zijn voor de zintuigen. Geniet van de malsheid en smaken die onze ribs tot een culinair hoogtepunt in Amsterdam maken.

Café Carbòn voor Groepen

Groepen

Speciale verzoeken en events

Iets te vieren of een speciaal verzoek? U bent van harte welkom bij Café Carbòn! Neem contact met ons om uw wensen te bespreken. We helpen u graag met onze persoonlijke service.

Vacatures

Vacatures

Wij zoeken personeel

Hou jij van gezelligheid en een borreltje op zijn tijd? Ben jij een echte teamspeler en zeker niet bang voor een goed stuk vlees? Dan zoeken wij jou! Wij zijn per direct op zoek naar medewerkers achter de bar, in de bediening en in de keuken (parttime/fulltime).