EN
Instagram Facebook

Spareribs Amsterdam

De lekkerste van de stad

Ontdek waarom de spareribs van Café Carbon een feest zijn voor de zintuigen. Geniet van de malsheid en smaken die onze ribs tot een culinair hoogtepunt in Amsterdam maken.

Eet de lekkerste spareribs van Amsterdam bij Café Carbòn - vlees zo mals dat van de ribbetjes afglijdt. Kom langs, proef en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze spareribs.

De lekkerste spareribs in Amsterdam

De chefs van Café Carbòn maken met veel passie en liefde voor vlees uw spareribs klaar. Wij serveren u spareribs waar u van gaat watertanden. De ribs worden op unieke wijze bereid en zijn hierdoor zó mals dat iedere vleesliefhebber ze een keer gegeten moet hebben.

De chefs van Café Carbòn leveren vakwerk in de keuken
De chefs van Café Carbòn leveren vakwerk in de keuken

Maak de spareribs nóg lekkerder

Onze spareribs zijn extra lekker wanneer ze gecombineerd worden met onze heerlijke bijgerechten en huisgemaakte sauzen. Ga voor een heerlijke gepofte aardappel met kruidenboter of knoflooksaus, frites, coleslaw of een maiskolf voor een compleet spareribs-gerecht. Dip de malse ribs in de BBQ-, cocktail- of knoflooksaus en je hebt letterlijk een maaltijd om je vingers bij af te likken.

Combineer de spareribs met heerlijke bijgerechten en zelfgemaakte sauzen.
Combineer de spareribs met heerlijke bijgerechten en zelfgemaakte sauzen.