EN
Instagram Facebook TikTok TripAdivsor Google Maps

Café Carbòn De Pijp Menu

Eten en drinken bij Carbòn

Ontdek het menu van Café Carbon: een smaakfeest met onze geliefde steaks, grills en meer. Ga op culinaire reis in het hart van Amsterdam. Proef het verschil!

Café Carbòn heeft een gevarieerde menukaart. Kies voor de heerlijke spareribs of de beste steaks, zoals een exclusief stuk Côte de Boeuf. Al het vlees wordt bereid op onze grill, die wij aanwakkeren met kokosbriketten en houtskool. In combinatie met onze huis gemaakte sauzen, kruidenmixen en desserts is dit een niet te missen smaaksensatie.

Menu (PDF)

Naast onze vleesgerechten hebben we ook heerlijke visgerechten en maaltijdsalades op het menu staan. Ook hebben we een wisselend menu met specials. Kijk hiervoor op de Facebookpagina van ons steakhouse in Amsterdam of kijk op de krijtborden in het restaurant.

Dranken

Café Carbòn heeft een uitgebreide drankkaart en wij adviseren u daarom graag over welke wijn- of biersoort er goed bij uw eten past. Zo hebben we Affligem Bier van de tap of op fles, heerlijke flessen wijn, een uitgebreid assortiment aan sterke drank en een ruime keus aan frisdranken. Onze ervaren bediening bereidt op

verzoek ook graag uw favoriete cocktail. Bent u een Vodka fijnproever? Probeer dan ook eens de exclusieve ambachtelijk gedistilleerde Absolut Elyx.

Sharing is Caring

Goed eten wordt nóg lekkerder in goed gezelschap. Bij ons steakhouse in Amsterdam kunt u er ook voor kiezen met de groep een plank met eten voor de tafel te bestellen. Zo kunt u samen alle gerechten van onze gevarieerde menukaart proeven en delen.