EN
Instagram Facebook

Steakhouse Amsterdam

De beste steaks en lekkerste ribs

Café Carbòn is hét steakhouse in Amsterdam waar u moet zijn voor een ongedwongen bourgondische dining experience, de beste steaks en lekkerste ribs. U bent bij ons welkom om uitgebreid te tafelen, even snel wat te eten of gezellig te borrelen.

De beste steaks van Amsterdam

Café Carbòn heeft een gevarieerde menukaart. Kies voor de heerlijke spareribs of de beste steaks, zoals een exclusief stuk Côte de Boeuf. Al het vlees wordt bereid op onze grill, die wij aanwakkeren met kokosbriketten en houtskool. In combinatie met onze huis gemaakte sauzen, kruidenmixen en desserts is dit een niet te missen smaaksensatie.

Al het vlees wordt bereid op onze grill, aangewakkerd met kokosbriketten en houtskool
Al het vlees wordt bereid op onze grill, aangewakkerd met kokosbriketten en houtskool

Ons moderne steakhouse

Café Carbòn is een mix tussen een Amsterdamse bruine kroeg en modern steakhouse. Ons steakhouse heeft de lekkerste spareribs van Amsterdam, die iedere vleesliefhebber een keer geprobeerd moet hebben, vanaf €17.50.

Café Carbòn heeft een gevarieerde menukaart
Café Carbòn heeft een gevarieerde menukaart

Bruine kroeg met moderne uitstraling

Het interieur van ons steakhouse in Amsterdam is zorgvuldig samengesteld om de ziel van deze oorspronkelijk Amsterdamse bruine kroeg te behouden. Vintage verlichting, decoratie en meubilair hebben een tweede leven gekregen bij Café Carbòn.

De gezellige sfeer van een traditionele Amsterdamse
De gezellige sfeer van een traditionele Amsterdamse "bruine kroeg"